22 Ağustos 2013 Perşembe


Eğer dünyanın batı kesiminde yaşıyorsanız , sana doğudan Japon kültürü ile büyülüyor eminim . Sanatın eşsiz ve harika tipi, Japon dövme yaygın olarak takdir ve esnek bir dövme tasarım olarak görülüyor olması.

Aslında Japonca karakterler veya belirli anlamları ile semboller seçebilirsiniz. Meiji döneminde tipik Japon ev olduğu gibi popüler tasarımları, stil hala samurais, şimdiye kadar ünlü "Sakura" çiçek, ejderha ve onlarla bir Kanji sembolleri ile yangın bazı mükemmel temsilleri vardır karşı karşıya.

bunlar tam olarak ne olduğunu bilmiyor musunuz? Bu bir Japon dövme seçiminde ilk araştırma ise Eh, o zaman tüm araştırmalar dikkatle böylece sizin için doğru dövme seçebilirsiniz okumak zorunda. Okumaya devam ve basit ama çarpıcı bir Japon dövme tercih ederseniz sizin için mükemmel.

, Bir Kanji karakteri sadece doğru olan Japon dövme hakkında daha fazla bilgi. Japon yazı iki şekilde, Hiragana ve Katakana bulunmaktadır. Yazma el yazısı yolu Hiragana, kadınlar arasında en popüler ve basit tip Katakana olduğunu. Yazma bu stilleri her ikisi de Kanji soyundan. Kanji da yazma modern Japon sanatı kullanıldığı Çin'den gelen karakterlerdir.
Bunun dışında

Bu bambu ağacı sadece sizin için başka bir Japon dövme tasarım olabilir. Eğer doğaya daha yakın olma eğilimi ise, Sakura çiçek Japon kültürünün ticari markasıdır. Ağaç göz alıcı çiçekler açar ve bu gerçekten mıknatıslanma olduğunu.

Kişinin iradeli türü için, bir samuray görüntüleri ve hatta tek başına kılıç doğru tutum verebilir. Japon tarihinin, dövme sanatı da eski zamanlarda yaygındır. Bu belirli bir grup cesaret ve aidiyet bir işaretidir. Ama sonra, dövme resmin dışında oldu bu suçlular için Japon kullanımı dövme.

Bu işaretler ile Onlar marka onları günahkâr bir kimlik vermek. Sonuç olarak, bu insanların yatak dövme Yakuzadan olarak bilinen bir çete kurdu.

Büyük, doğru değil mi? Bu sözü dövmeler bu çeşitleri karar verdi ve cildinizin derin olarak kültür hissediyorum zamanı. Dövme için tasarım üzerinde iyi seçin "sonsuza kadar Japon" anlamına gelir


Japon Tattoo Designs ve Bunların Anlamı .
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos
sakura tattoos

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi