17 Mart 2013 Pazar

Yılan dövme modelleri
Bir dövme düşünmek çok kişi bir çok kişisel bir nedenden yapıyorlar. Onlar sadece bir tasvir mesaj ama tarih açısından zengindir ve bu tür yılan dövmesi gibi mitler ve efsaneler ile ilgili bir şey olabilir bir çeşit mürekkep bir bir arzusu yok.

Yılan kötülük, hile, ahlaksızlık ve yıkım ile ilişkilidir. Onlar da kötülüğün bir simgesi ve Cennet Bahçesinde Adem ve Havva'nın hikayesi Hıristiyan temsil çünkü yılan dövmesi popüler olduğu yılan hileler onları meyve yiyerek Tanrı'ya itaatsizlik içine.


Genellikle dünya yüzeyinin altında bulunan bu yana Yılanlar yeraltı bekçisi olarak görülmektedir. Yılan ona bağlı bazı olumlu anlamlar var. Dünya çapında birçok kültürleri yılan bilgi ve bilgelik bakımından zengin olduğunu düşünüyorum. Yerli Amerikalılar yüksek konuda yılan tutun, ve onun düşmanları mücadele yılan yeteneği gücü ve güç işaretidir. Ayrıca yılan bazı yıllarda doğmuş bireyler için bir Çin burcu işaretidir.


Doğada çok esnek yılan dövmeleri Yani, onlar yılan dövmesi giyen bireylere özgü ona bağlı bir anlamı olabilir. En popüler tasarımlarının Rattlesnakes ve kobralar vardır. Yılan dövmesi gibi bir kafatası gibi diğer tasarımlar ile kullanmak için popüler bir seçenek, ya da panter ve kaplan gibi diğer hayvan dövme tasarımları ile.Eğer dövme tasarımı birçok seçenek var ve eşit olarak dövme Vücudunuzda yerleştirilmesini nereye dikkate bir dizi seçenek var. Bu dövme tasarımları bacak çevresinde veya arkasında sarılı kolu, çeşitli renklerde bu tasarımları sanatsal güzelliğini artırır kalın çizgilerle genellikle koyu renkli olabilir.


Yılan dövmesi genellikle geniş ve ayrıntılı zor tasarım yapar yöneliktir. Eğer büyük bir yılan dövme tasarlamak için gerçek bir profesyonel ihtiyacınız olacak, çünkü onu çevrimiçi galerileri düşünün öneririm. Eğer iyi galerileri (genellikle küçük bir ücret) seçtiğinde size bir parçası olabilir forumlar yoluyla daha kaliteli tasarımlar ve daha iyi sanatçılar erişimi olacaktır. Deneyimli dövme ve dövme meraklıları hang out yerdir. Ben daha iyi olan benim tercihleri ​​var, ama senin kararına erteler, ben sadece tüm sonra, daha iyi bir dövme için fırsatlar kendinizi hile yok öneririz, çok uzun bir zaman için bir parçası olacak .


0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi