17 Mart 2013 Pazar

Vücut yanı ve sırt için dövme modelleri
Yan dövmeler bu dövmeler göğüs kafesinin tarafında yapılır. Bunlar çiftler halinde ya da herhangi bir yüzünde bir soyut formu gibi yapılabilir. Senin tarafına yapılan dövmeler Başlarken bir tuval olarak kullanmak için daha büyük bir alanı size. Bu alanda oldukça kemikli ve hassas olduğundan Yan dövmeler de oldukça ağrılıdır. Göğüs kafesi dövmeler için ideal tasarım çeşitliliği vardır. Ünlüler onların yüzüne dövmeler onaylayarak seviyorum. 9 popüler tarafı dövme fikirler aşağıda verilmiştir. Göğüs kafesinin bir tarafındaki uzunluğa yapılan dövmelere örnekler: • Çince veya Japonca Scripts. Bunlar genellikle ideogramların ve oldukça havalı görünüyor. Derin felsefi anlamlar ya söyleyerek genellikle tercih edilir. • Melek motifler de göğüs kafesinin büyük bir ölçekte yapılabilir. Onlar mutlaka düşmüş veya intikamcı melekler oldukça erkeksi ya da yıldırıcı görünebilir, tasarım girly ya da hercai menekşe olmak zorunda değilsiniz.
• Koi balıkları tasarımlar yapılabilir, her detay en ince çalıştı edilebilir göğüs kafesi üzerinde renkli ve parlak şekilde olduğunu. Anlamı değişir tasarımına bağlı. Artı Çoğunlukla Koi balıkları Koi balıkları, yön, renk vb arka plan, üzerinde çalışmış olabilir çok detay gücü, azim, cesaret ve hatta seviyorum temsil vardır.
Büyüklüklerinin genellikle büyük olduğu gibi: • Ejderha dövmeleri ribcages için idealdir. Dragons mistik, fantastik ve macera bir cephe sunabilirim mitolojik yaratıklar. Ejderha dövme Doğu veya Batı türleri daha fazla tercih hangisine bağlı olarak farklılıklar vardır. Onlar da büyük ölçekte güzel bakmak ve selam eski okul ya da geçmişin rock and roll yaşam tarzı olarak • Pinup kızlar göğüs kafesi dövmeler için başka bir favori vardır. Bu çok renkli ve tasarım duyusal olabilir. Büyük tuval çıkıp gerçek bir sanat için bir şans verir gibi • Tiger dövmeler göğüs kafesi için yapılır. Daha gerçekçi kaplan, daha güzel gösterimi. Üzerine alır renkler ve görüntü yepyeni bir seviyeye kaplan dövme getiriyor. Kaplanlar sızmak erkeklik, saldırganlık, tutku ve güç. • Aşiret tasarımları aynı zamanda doğada çok erkeksi bir monokromatik sinirli bir görünüm vermek gibi sonra aradı. • Yaşam Ağacı anlamlı deyimler ve tırnak yazılı alınabilecek pek çok dalı vardır İrlandalı bir tasarımdır. Hepimizin aynı kökene sahip ancak çeşitlendirilmiş var nasıl temsil eder, ama hala ilgili arası olduğunu bütün. Hiçbir erkek ada tipi tema gibidir. • Çizgi roman karakteri size çocukluğa dönmek ve zaman boyunca favori karakteri için saygı ödeyerek muhteşem bir yoludur yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi