17 Mart 2013 Pazar

Tattoo - En Popüler Dövme modelleri nelerdir?
En Popüler Dövme Desenleri nelerdir?

Tribal Dövme -
Tribal dövme tasarımları yüzlerce yıldır var olmuştur ve daha fazla karmaşık ve sürekli gelişen ve neo aşiret dövme stilleri olarak bilinen haline gelmiştir ne dönüşüyor hale gelmektedir. Tribal dövme geleneksel olabilir tüm vücudu kaplayan 'Modern İlkel' görünüm ile karakterize kol ve bacaklarda veya daha renkli stilleri 'kara iş'.



"Old School" Stil Dövmeler - Çapa ve kırlangıçlar bir dönüş yapıyor gibi görünmektedir ve sadece eski denizciler ve bisikletçileri arasında. Birçok adamlar önkoldaki ol 'denizci Jerry dövmeler için giderken kadın bir sürü onların boyun ve göğüs kırlangıçlar ve çapa dövmeler için soruyor. Bu stil, böyle Suicide Girls gibi geriye vixens ile karakterize 1950 canlanma ile körüklenmektedir.








Sırt ve bel Dövmeler -
Bu özellikle kadınlar arasında daimi favori vardır. En popüler alt sırt dövmeler hala kabile tasarımlar ama ejderha, lotus çiçekleri ve doğu sembolizm gibi popüler gibi görünüyor.







Ejderha Dövme -
Dragon dövme tasarımları bir canlanma zevk gibi görünüyor dövme başka bir tarzı vardır. Geleneksel Çin ejderha dövmesi daha efsanevi ejderha ejderha çok stilleri vardır.






Celtic Tattoos -
Celtic dövmeler bir celtic mirası olan insanlar değil, aynı zamanda hiçbir celtic kökenli birçok kişi tarafından yapılır. Celtic semboller bazıları doğada evrenseldir ve tüm ırklar için ortak evrensel anlamları vardır. Celtic dövme tribal dövme celtic olarak bilinen dövme bir stili oluştururken aşiret dövmeler ile karıştırılarak neden açıklayabilir.



Dövme Yaptırmak için ipuçları

Lütfen dövme dikkatli seçin. Duvar 'flash' dövme kapalı bazı için gitmeyin. İyi bir dövme sanatçısı 'özel iş' yapma yeteneğine sahiptir.

Japon ve Tribal stiller gibi farklı dövme stilleri bir arada deneyin. Bu çalışmıyor!

Saygın bir dövme sanatçısı ucuz ama kaçınılmaz olarak daha sonra pişman olmayacaksınız bazı backstreet 'kazıma' gidin. Eğer dövme bir sürü alma planlıyorsanız dövme sanatçısı ile bir ilişki kurmak.

Özellikle yeni dövmeler gereken özeni. Yaz aylarında birçok kişi dövme olsun ve halk kendi dövme flaş için sabırsızlanıyorum. Onları solacak çok güneşe yeni dövmeler maruz kalmamasıdır dikkatli olun. Onları erken solmaya önlemek için güneş koruyucu bol kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi