8 Şubat 2013 Cuma

Mürekkep iyi 5 tribal tasarım dövmeler ve stillerden birini önce kültürlü karar vererek yaptırın. Tribal dövmeler ve geleneksel ritüelleri dünya çapında birçok farklı kültürlerden gelen dolu. Uzanan yüzyıllar, tribal dövme kişinin rütbe, zenginlik, sembolizm ve miras delalet olabilir.

Bazı kabileler, dövme uygulamaları kazıma tekniği ile tam ruhsal ritüeller içerir. Diğer kabileler koruma ve kötü ruhları veya küfürler savuşturmak için kullanım sembolizm bir bariyer olarak dövme kullanın.

Modern dövme makineleri mürekkepleme kabile tasarımlar daha kolay ve daha az ağrılı arayışının sanatı yaparken, aşiret dövme kültürü ve aşiret sembolizm hem anlayan bilgili bir sanatçının eğitimli eli olmadan aynı anlamı veya önemi taşıyacak asla. Otantik bir aşiret dövme için size sanatında bir usta için uzak diyarlara seyahat etmek gerekebilir. Ritüel dövme uygulamaları ilahiler ve dua içerebilir ve en geleneksel şekilde takip edilmelidir. Birçok sanatçı haklı hizmeti reddeceklerdir kabilesinin parçası olmadan, forewarned olun.

Bir aşiret dövme tasarım planlama yaparken mürekkep vücudunuzun önce tasarım sembolizm anlamak ve kültürleri ve onların sanatsal uygulamalarına saygı emin olun.


1. Yeni Zelanda yerlisi

Yeni Zelanda yerli kabilesi Maori olarak bilinir. Maori uygulama Ta Moko antik zanaat; geneaology bireysel bir hikaye anlatmak için bir albatros kemik ile cilt içine geometrik kramponları ve spiraller oyma. Büyük bir gurur, moko süsleyen erkek yüzleri ve genellikle kadınların dudakları veya çeneleri ile aşınmış. Moko yerli kabile saldırgandır giyen, sen paketinin bir parçası değilsen, aldırmak. Fransız moda tasarımcısı Jean Paul Gaultier onun modelleri moko giydi pist üzerinde tartışmalı bir heyecan yarattı. Kirituhi hiçbir aşiret anlam taşımaktadır Maori tarzı tasarımlar kabul edilebilir bir şeklidir. Eğer mürekkep bir Maori tribal esinlenen dövme gerekir, Kirituhi bunu yapmak için sadece duyarlı ve saygılı bir yoldur.

2. Polinezya

Tahiti, Tonga, Hawai ve Samoaca tasarımları Polinezya adası dövmeler grubunu oluşturmaktadır. Çoğu tüm Polinezya dövme geometrik desenler, çizgiler ve siyah katı bantları bulunmaktadır. Samoaca dövme erkeklik ulaşmak için bir çocuk için gerekli bir adım iken Savaşçı ruhlu tasarımlar birçok Tahitian dövme makyaj. Geometrik tasarımlar vücutlarının alt yarısında çapında genişletmek için nadir değildir. Bir popüler bir tatil destinasyonu, birçok kişi mürekkep Polinezya esintili yerli kabile sembolleri adaları için takdir ve sevgi göstermek için.

3. Borneo

Eğer doğa ile derin bağlamak istiyorsanız olarak bilinen ilk 5 aşiret tasarım dövmeler biri düşünebilirsiniz Borneo. eski yüzyıllarda, Borneo dövmeler Kayan, İban ve Kenyah kabileler kapsayacak Dayak insanlar tarafından ilham edilmektedir. Borneo kabile dövmeler organik ahşap blok oyulmuş tasarımları oluşturulur ve mürekkepli bir yolculuk tasvir kabileler boyunca etrafında geçti oldular. Stil fikirleri karmaşık rozet, böcekler ve hayvanlar vardır. Bazı dövme tasarımları bile öbür içine bir rehber olarak hizmet vermektedir. Borneo kabile dövmeler manevi önemlerine göre vücut üzerinde dikkatle yerleştirilmelidir.

4. Haida

Kırmızı, siyah ve beyaz mürekkep, renkli bir patlama ile Abound, Haida dövme tasarımları Kuzeybatı Pasifik kabilesinin totemi hayvanlar ve ruhunu kutlamak. Tarzında Folklorik, kuzgun ve kartal kartal sembolik kuzgun dünyanın oluşturduğu sanılan iken, büyük ruh, Ne-Kilst-Lass gelen formu almış olduğuna inanılmaktadır için en önemli Haida totem hayvanlardır. Birçok diğer Haida tasarımları gibi katil balina, thunderbird ve ayı gibi totem markalar bulunmaktadır. Haida kabile dövmeler genellikle omuz, göğüs ve ön kolda da imzaladılar vardır.

5. Kızılderili

Batı ruhu için bir Kızılderili dövme büyük ovalar ve yerliler için haraç öder. Dreamcatchers, kalkanlar, tomahawks, kurt, hayvan kafatasları ve koruyucu tüyler sadece Amerikan mitolojisi ve miras onurlandırmak için imzaladılar edilebilir birçok kabile tasarımlar bazılarıdır. Tüm kültürlerde olduğu gibi, iyice emin araştırma Kızılderili tarihinin yapmak ve bu top 5 aşiret herhangi birini seçerken insanların mirası ve inançları için dikkatli saygı tasarım dövme. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi