7 Şubat 2013 Perşembe

Şimdi, size yepyeni bir dövme var ve bunu iyi bakmak istiyorum! Bu noktadan itibaren, sizin sanatçı bunu gereken özeni yoksa sizin dövme ile olabilecek herhangi bir enfeksiyon veya sorunlardan sorumlu değildir. Size bu kurallara uymanız çok önemlidir. Uygun tamamlayıcı tedavi alınmadığı takdirde Gerçekten güzel dövme bir felaket dönüşebilir.

Yalnız bu Bandaj bırakın!
Sizin sanatçı çok iyi bir nedenden dolayı yeni dövme örtbas etmek için özen - senin yara işgal hava doğumlu bakteri tutmak için. Evet, gibi oldukça yeni dövme olduğu gibi, hala bir yara. Açık eti bakteri ve enfeksiyon için bir zemin ıslahı. Iki saat en az üzerinde bandaj bırakın. Yeni bir dövme sahip Heyecanı size arkadaşlarınıza göstermek böylece bandaj kaldırmak istediğiniz, ancak arkadaşlar sadece daha beklemek zorunda kalacak yapacaktır.

Sizin sanatçı ile dövme kaplı Bu kuralın tek istisnası ise Saran wrap ya da bir çeşit plastik. Bu bir dövme için son derece zararlı olduğunu, bu nedenle derhal çıkarılmalıdır. Siz plastik wrap ile yeni dövme boğucu olması dışında herhangi bir kaplama olmaması daha iyidir.

Yıkayın ve tedavi
Eğer bandajı çıkarmak sonra, dövme yıkamak istersiniz. Ilık su ve hafif, sıvı antibakteriyel ya da antimikrobiyal sabun kullanın ( Saten ve Provon yavaşça herhangi bir merhem, kan ve / veya plazma aşındırmak ve tamamen to - jenerik marka antibakteriyel sabun aslında iyidir. yüreğimle öneriler vardır Kadran çok sert olma eğilimindedir) bölgeyi temizleyin. Bir bez veya aşındırıcı bir şey kullanmayın. Eliniz bu durumda en iyi araçtır. (Sizin dövme yapışkan ve kaygan bir yüzeye sahip, muhtemelen plazma sızmaya oylandı yavaşça mümkün olduğu kadar bu kadar kaldırmak için çalışın -.. Zaman cilt yüzeyinde plazma kurur, bu kabuklar oluşturur)

Sonra pat (ovmayın) sıkıca tamamen kuru almak için temiz bir havlu veya kağıt havlu ile bölge. Merhem sizin seçtiğiniz bir çok hafif uygulama ile izleyin. A D vitamini zenginleştirilmiş merhem ve benim ilk tercihi olurdu, ama herhangi yoksa, basitrasin veya benzeri antibakteriyel merhem kabul edilebilir.

** Neosporin kullanmayın. Bu kesikler ve sıyrıklar için harika bir ürün, ama değil dövmeler için. Bazı küçük kırmızı diken diken neden Neosporin karşı alerjik bir reaksiyon, olabilir. Darbelere uzak gittiğinizde, bu yüzden mürekkep yapar ve benekli dövme ile sona. **

Özel Ürünler ve Losyonlar
Eğer tercih ederseniz, siz de böyle Dövme Goo ya H2Ocean gibi bir özel ürün kullanabilirsiniz. Sayaç ürünler üzerinde birçok sadece iyi çalışır gibi, gerekli değil, ama bu sizin seçiminiz. 3-5 gün boyunca devam ettiği yönlendirildiği gibi ürünler kullanın.

Bundan sonra, temiz tutmak için devam, ama yerine merhem gerektiğinde cildi yumuşak tutmak için, losyon kullanabilirsiniz. Kullanmak ne losyon, o boya ve ücretsiz bir koku olmalı. Sanatçıların bir sürü Lubriderm tavsiye, ama Lubriderm sokmaları bunu uyguladığınızda bulduk. Bunun yerine, Eucerin ile büyük bir başarı oldu. Ayrıca bakınız: Sonrası Bakım Çelişkiler: neyin en iyi olduğunu ürünün pek çok görüş vardır neden .

Banyo, Duş, Sıcak Küvetler, ve Yüzme
Evet, yeni bir geçici dövme ile duş (ve olmalıdır!) Yapabilirsiniz. Bu sizin dövme ıslak almak için Tamam - sadece emmek yok. Bir banyo veya sıcak küvet içinde dövme batış ciddi hasara neden olabilir, 2-3 hafta için bu kaçınmak isteyeceksiniz öyle, ama duş sizin dövme doyurmak değil sürece gayet olumlu. Eğer dövme üzerinde sabun ya da şampuan alırsanız, sadece su ile hızlı bir şekilde kaldırın. Yüzme - Bir havuz, tatlı su ya da tuzlu su olsun - en az 2 hafta boyunca kaçınılmalıdır.

Kabuklanma ve Peeling
Birkaç gün sonra, bazı büyük olasılıkla biraz kabuklanma soyma ve fark edeceksiniz. Aşırı kabuklanma bir kötü yapılan dövme gösterebilir, ama biraz bazen normaldir ve paniğe gerek yoktur. Yaklaşık 5 dakika 2-3 kez onları yumuşatmak için bir gün boyunca girmeye sıcak nemli kompres uygulayın ve sonunda kendi kapalı gelecek. (Yumuşatılmış bir uyuz için merhem veya losyon sürmeyin - bu kuruması için bekleyin) iyileşmek başladığında da sadece bir güneş yanığı gibi, kaşıntı başlar. Burada tavsiyem, seçim yok, ve deride kaşıntı varsa çizik!, Bu tokat yok. Peeling ise, üzerinde losyon koymak. Ve kabuklanma varsa, sadece yalnız bırakın. Sizin dövme hemen hemen iyileşti ve şimdi harabe zamanı değildir!

Güneşten Koruma
Dövme andan itibaren, iyileştikten sonra, her zaman güneşin ultraviyole ışınlarından korumak isteyeceksiniz. Bu solmaya ve çok hızlı bir parlak dövme zarar verebilir. Aşırı ısı çok zaman harcama önce, minimum 30SPF sunblock ile dövme koruyun. Bu yıllar için dövme canlı tutacak, ve o büyük gurur kaynağı olmaya devam edecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi