8 Şubat 2013 Cuma


Bir tüy dövme çizimleri kişilerde özgürlük ve uçuş aşkını göster.

Renkli ve koyu veya basit ve sembolik, tüy dövmeler zengin tarihi ve önemi vardır. Eğer tüy almak önce, daha anlamlı olan bir dövme için kuş ve onun özelliklerini tanımak.

Tüy Dövmeler ve Popüler Türleri

Bazı kuş dövmeleri seçtikleri ve renkli tüyler için tercih ederken, tek bir düşmüş tüyü dövme kaybı, doğum ve hatta şans sembolik olabilir.

Şans ve servet tüy dövmeler de bir aile kabile ya da klan haraç ödemek yapabilirsiniz. Popüler kuş dövmeler ve tüyleri arkasındaki anlamları birçok farklı türde bir göz atın.

Popüler Kuşlar ve Kanatlı Anlamları

    Baykuş

    Genellikle ölüm sembolü ifade ederken, Kızılderililer baykuş kötü ruhlara karşı koruma sağlar inanıyoruz. Baykuş istihbarat ve gizem semboliktir. Eğer büyü ve sihir fantastik dünyasına konum veya bu haberci kuşun bilgeliğini takdir olsun, baykuşlar ve onların tüyleri akıllıca bir seçim yapmak.

    Tavuskuşu

    Kraliyet ailesi için bir dövme uygun, renkli bir tavuskuşu kollar, sırt ya da göğüs kafesi için bir canlı ve güzel bir dövme tasarımı yapar. Yeniden doğuş ve Hıristiyanlık öğretileri yenilenme Sembolik, güzel kuş kutsallığı temsil eder ve kibir zamanlarda bir dokunuş.

    Ezop Masalları yılında Peacock ve Juno, tavuskuşu "Her Fates iradesiyle atanmıştır sürü" öğrenir ve melodik şarkı yerine yerine onun güzelliğini kabul etmelidir.

    Dünyanın diğer bölgelerinde, tavuskuşu eşit sevilir. Hindular hissediyorum tavus iyilik, şans ve şefkat göstermek ve bazı kültürlerde kuşlar telif tahtlar arasında kazınmış. Eğer övünme tip değilseniz, iyi o zaman gurur ve mürekkep bu renkli kuş.

    Kartal

    Amerika Birleşik Devletleri ve özgürlük ve cesaret haraç ödemek için, hiçbir şey bir All-American yener eski okul kartal. Gagasında bir afiş Waving veya gül bulutu arasında uçuş alarak, kartal dövmeleri muhteşem anıt ve askeri dövmeler yapmak ve daha kişisel bir anlamı kontrol etmek için bile dahil edebilirsiniz.

    Anka kuşu

    Yunan mitolojisinde, bir Phoenix bir tüy sonsuz yaşam söz söylenir. Bu efsanevi kuş Mürekkepleme bir tüy Ölümsüzlük görüntülemek için tek yoldur. Alevleri kendi yuva kurduktan sonra, Phoenix üç gün sonra yeniden doğdu. Tam renkli imzaladılar BIR alevli tüy yanan bir tasarım fikri yapar.

    Martı

    Yaklaşık olarak diğerleri gibi saygı olmasa da, martı okyanus için bir aşk da dahil olmak üzere ve aynı zamanda hayatın gelgitler üzerinde yükselen birçok şeyi temsil edebilir. Richard Bach tarafından kitap Jonathan Livingston Seagull, bir serseri martı kendisine sadık kalmak ve paketi kaçan rağmen kendi hayallerini inanarak amaç ve uçuş öğrenir. Uçuş bir martı kanatları basit bir anahat şüphesiz yukarıda yüksek sinek ve inanmak aynı mesajı tasvir edebilir.

Bir Tüy Dövme Tasarım Nasıl Olmalı
Eğer kuş seçmiş kez bir tüy dövme tasarımı başlamak için sanatçı ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer renk sürü eklemek için seçebilirsiniz parça ya da daha gerçekçi tüy tasarımı yapmak için sadece birkaç seçkin tonları ekleyin.

Kızılderili İlham
Tüylü sanat So much Kızılderili kültürü ve sembolizmi ile bağlantılı olabilir. Rüya yakalayıcılar, Kokopelli, vahşi Buffalo ve totem direkleri tüm bir Hint ilham dövme oluşturmak için bir tüy tasarımı dahil edilebilir. Dünyevi ve ruhani bir parça oluşturmak için turkuaz, mercan ve kumul renklerin sürü ekleyin.

Dövme Araştırma ve bulma
Tüylü ilham için, kitap çarptı. Kütüphane veya kitapçıya var ve çeşitli kuş türleri resimleri düşürmekten ve benzersiz tüy desenleri ve renkleri göz atın.

Eğer fantezi bir tüy bulduktan sonra, kuş hakkında daha fazla keşfetmek ve onun kültür veya menşe, bazı büyük kişisel anlamını temsil edip edemeyeceğini bakın. Eğer kuş bulduk sonra, tasarım fikirleri uçuş atalım.

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

akrep dövmesi anlamları aslan dövmesi at dövmesi atatürk dövmeleri atatürk imza dövmeleri ayak ayak dövmesi bacak bacak dövmeleri bacak tattoo balık dövmesi bayan bayan dövme bayan dövme desenleri bayan dövmeci bayan dövmeleri bayan dövmesi bayan kol dövmeleri bayan omuz dövmesi bayan piercing bayan tattoo bayan tattoos bel dövmeleri bel tatto bileğe dövme bilek bilek dövmeleri bilek dövmesi blossom boyun dövmeleri celtic dövmeler cherry çiçek dövmeleri deniz yıldızı desen desenler designs dovme dovmeler dovmeleri dovmesi dövme dövme 2013 dövme cizimleri dövme desen dövme deseni dövme desenleri dövme fiyatları dövme gizleme dövme indir dövme kaldırma dövme kataloğu dövme kremleri dövme modeli dövme modelleri dövme modelleri 2013 dövme motifleri dövme nasıl yapılır dövme nedir dövme sanatı dövme sildirme dövme silme dövme sitesi dövme yapmak dövme yaptırma dövme yaptırmak dövme yazıları dövmeci dövmeciler dövmeler ejderha dövmeleri erkek erkek dövmeleri figür foot tattoos galatasaray dövmesi geçici geçici dövme gögüs dövmeleri göğüs dövmeleri güzel güzel dövmeler hayvan dövmeleri imza dövmesi indir indir dövme kadın dövmeleri kalça dövmeleri kalıcı dövme kalp dövmesi kalp tattoo kanat kanat dövmeleri kanatlı kalp tattoo kartal kartal dövmesi kartal tattoo kedi dövmesi kelebek kelebek dövmesi kertenkele tattoo koi balığı kol kol dövmeleri kol dövmesi kol için dövme kola dövme kuru kuş dövmesi lazer dövme lazer dövme sildirme lazerle dövme sildirme lazerli dövme sildirme melek meme dövmeleri meme tatto model modeller Modelleri omuz dövmeleri omuz dövmesi omuz tattoo omuza dövme parmak dövmeleri parmak dövmesi parmak yazı dövmesi parrot tattoo peri dövmesi Piercing renkli dövmeler resimleri rose sırt dövme deseni sırt dövme modelleri sırt dövmeleri sırt dövmesi sırta dövme sildirme simli dövme simli dövmeler simli tattoo tatto tatto desenleri tatto indir tattoo tattoo 2013 tattoo bayan tattoo çizim tattoo desen tattoo desenleri tattoo designs rose tattoo indir tattoo kartal tattoo kol tattoo model tattoo modelleri tattoo resimleri tattoo women tattoo yaptırma Tattoos trend trend dövme trend modeller tribal dövme tribal dövmeler tribal tattoo tüy dövmeleri Ünlülerin dövmeleri vucut dövmeleri yazı dövmeleri yeni dövme modelleri yeni tatto yılan dövmeleri yıldız dövme modelleri yıldız dövmeleri yonca tattoo zar dövmesi